Sveiki. Mani sauc Jean. Mana latviešu valoda nav pārāk laba... Es nesen pārcēlos uz Latviju. Es strādāju IT jomā. Man ir vairāk nekā 30 gadu, un man patīk datorspēles. Man patīk CS:GO un GTA. Tas ļauj man pēc darba mazliet atbrīvoties no stresa un atpūsties.
Welcome to Matrica.LV
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Toggle shoutbox
Čats
|

Hello
Izveidots 05 May 2022 - 11:39 AM

Izveidots 05 May 2022 - 10:00 PM
"Man ir vairāk nekā 30 gaud" Pirmo reizi redzu kad kāds par saviem gadiem tā paska.
Sveicināts komunā, kas pašlaik nekustās uz priekšu. Bet varbūt ar tavu pievienošanos, mūsu mīļais podaroks pakustinās kādu pirkstiņu.
KEK
P.S. Cepī IT, laigan neko nezinu, bet gribētos būt programētājs, web lapas taisītājs. CSS, HTML, Java script utt. Pamācīsi mani?
#SURF

Izveidots 06 May 2022 - 01:44 AM
Sveiks Jean. Sveicināts Matricā. Žēl protams, ka šobrīd Matricā ir pilnīgs klusums un praktiski nekas nenotiek. Ja pievienotu vismaz SURF, DR vai CSDM, šeit būtu baigi liela aktivitāte kā 4 gadus atpakaļ.
1. Kāds tev ranks CSGO, ja spēlē MM.
2. Esi kautkad spēlējis ZM(Zombie) modu CS 1.6?
P.S Tiekamies neeksistējošā CSDM.MATRICA.LV
0 lietotājs(i) lasa šo tēmu
0 members, 0 guests, 0 anonymous users